Durata de livrare: 1-5 zile pentru produsele "in stoc"; Va fi comunicat telefonic pentru produsele "la comanda"
Pastreaza gustul prospetimii, amabaleaza in vid!
Formeaza-ti un obicei de consum prin care sa eviti risipa si sa pastrezi alimentele in siguranta pentru mai mult timp.
Vidarea previne degradarea.
» Salvezi hrana: vidate, fructele, legumele, verdeturile, ciupercile si semintele isi pastreaza gustul, aroma initiala si nutrientii; carnea isi mentine savoarea; branzeturile isi pastreaza gradul de maturare.
» Salvezi timp: petreci mai putin timp la cumparaturi, pastrezi alimentele proaspete mai mult timp.
» Salvezi bani: pastrezi ceea ce ti-a ramas, proaspat si delicios.
» Salvezi spatiu: alimentele vidate ocupa mai putin spatiu in camara, frigider sau congelator.
Avantajoasa vidarii sub presiune
Viteza de vidare: 6 L/min.
Vidare caserole (caserolele se vand separat).
Panou tactil digital, cu butoane intuitive, usor de utilizat.
Pentru folie cu latimea de maxim 30cm.
Presiune vid: -0,58 bar.
AVANTAJELE AMBALARII IN VID:
Creste durata de valabilitate a produselor
Incetineste procesul de alterare
Alimentele sunt protejate de influenta factorilor externi (praf, bacterii, contactul cu aerul)
Reducerea utilizarii conservantilor
Pastrarea aromei naturale a ingredientelor
Reducerea spatiului de depozitare
Portionarea mai facila a alimentelor
Aparatele de vidat cu aspiratie externa functioneaza pe baza unui principiu simplu: extrag aerul si umiditatea din punga sau caserola de vidare, astfel, in interiorul acestor ambalajelor se creeaza un mediu care conserva calitatile produselor alimentare, le protejeaza de influenta factorilor externi si le prelungeste termenul de valabilitate. Acest tip de aparate se folosesc doar cu pungi de ambalare gofrate, fiecare dispozitiv in parte fiind compatibil cu o anumita punga sau rola de ambalat.
Aparatul de vidat are un design minimalist. Compact, dotat cu un sistem special de control al temperaturii pentru o functionare continua pe o perioada mai lunga de timp. Include si mini taietor de pungi detasabil si tub pentru caserola de vidare care se poate achizitiona separat de aparat pentru a fi utilizata pentru conservarea alimentelor solide, uscate si umede.
Aparatul este dotat cu un Panou tactil digital, cu butoane intuitive, usor de utilizat, aferente mai multor tipuri de vidare.
Pentru ca presiunea de vidare este setata sa fie ridicata, aparatul a fost conceput cu o functie speciala Pulse, ideala pentru vidarea alimentelor delicate, pentru ca acestea sa nu se striveasca in timpul vidarii.
Pentru usurinta in formarea pungilor de vidare taind dintr-o rola, aparatul de vidat include un minitatietor detasabil care facilitateaza taierea perfecta dintr-o rola, pe canalul de delimitare aferent taierii.
Pentru vidarea lichidelor in caserole, aparatul de vidat este dotat cu separator detasabil ulei-apa incorporat si tavita de colectare detasabila unde se acumuleaza excesul de lichide si mici resturi ce apar in timpul vidarii alimentelor. Modul de vidare Canister este singurul mod adecvat vidarii produselor lichide, acestea de fiecare data trebuiesc introduse in caserole de vidare si nu in pungi sau role. Posibilitatea de vidare a lichidelor, atunci cand nu se foloseste o caserola de vidare, este inghetarea prealabila a lichidului intr-un recipient oarecare, desprinderea bucatii solide si vidarea acesteia intr-o punga sau rola de vidat.
Aerul este inamicul prospetimii si cauza primara a degradarii alimentelor pastrate in camara, frigider sau congelator. Aparatele de vidat indeparteaza aerul si umiditatea din jurul alimentelor introduse in pungi speciale pentru vidare si astfel inchiderea alimentelor in vid previne degradarea acestora. Siguranta alimentara data de indepartarea aerului inseamna
- incetinirea procesului de dezvoltare a bacteriilor care determina degradarea mancarii
- garantia ca ingredientele isi vor pastra calitatile nutritive un timp mai indelungat
Ambalarea in vid NU reprezinta un substitut pentru refrigerare sau congelare. Oricare aliment perisabil care este recomandat sa fie refrigerat sau congelat, dupa ambalarea in vid va necesita de asemenea refrigerare, respectiv congelare.
- de tip role si pungi gofrate utilizate impreuna cu aparatele de vidat au o textura speciala, o parte neteda si cealalta gofrata (embosata), fapt care faciliteaza vidarea (doar capatul pungii se introduce in aparat in momentul vidarii, restul pachetului ramanand in exteriorul aparatului). Acest tip special de ambalaje reprezinta o caracteristica esentiala fara de care aparatul nu ar putea face corect vidarea.
- de tip caserole faciliteaza consumarea in timp util a continutului, capacul fiind dotat cu un dispozitiv de setare a datei la care a fost conservat
Culoare: Alb
Functii: Functie Pulse, Taiere, Sigilare, Vidare recipiente
Tip panou de comanda: Digital
Tip Alimentare: La retea
Putere: 110
Material carcasa: Plastic
Tip produs: Aparat de vidat cu clema
Lungime cablu: 1 m
Accesorii incluse: Furtun vidare sticle, Cutter pungi
Tip utilizare: Rezidential
Trepte de viteza: 1
Tip: Pentru blat
Control Vidare: Automat
Interval Timp: 6 litri/min
Tip Alimente: Solide, Lichide
Tip Vidare: Umeda, Uscata
Punga Vidare: Rola, Pungi