Ce inseamna de fapt denumirile programelor de spalare

Ce inseamna de fapt denumirile programelor de spalare

CE INSEAMNA DE FAPT DENUMIRILE PROGRAMELOR DE SPALARE 




 

Atunci cand suntem in cautarea unei masini de spalat rufe noi, dorim ca investitia pe care urmeaza sa o facem sa fie cea mai inspirata, asa ca citim plin de interes listele cu programele de spalare si caracteristici pentru a vedea ce inovatii aduc acestea. Problema intervine insa atunci cand numele programului sau al unei caracteristici, din dorinta de a parea cat mai atragator, devine si destul de vag, lasandu-ne confuzi in legatura cu rolul sau.

Tocmai de aceea venim in ajutorul dumneavoastra cu o „traducere” a celor mai noi programe de spalare si caracteristici, pentru a nu exista riscul de a cumpara un produs fara a fi suficient  de informat inainte. 

Un prim program care a inceput sa fie din ce in ce mai des intalnit este Eco Dose/Dose Aid, care desemneaza dispozitivul destinat unei dozari optime a detergentului lichid in timpul spalarii.

Flow Control va pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii, ajutandu-va astfel sa evitati risipa. O functie similara este si Aqua Fusion.

Extra Steam/Steam Cure/Steam Refresh este programul responsabil cu igienizarea hainelor si prevenirea cutelor cu ajutorul aburului. Puteti gasi aceasta caracteristica aici.

O alta caracteristica a carui nume poate fi usor neclar este Eco Heater/Durable Heater, inseamnand ca rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel, ce o protejeaza de rugina si ii asigura o durabilitate mai mare. Un model ce vine cu o asemenea caractetistica este acesta.

Add-In/Add-Extra este pentru cei dintre noi care isi amintesc ca au uitat sa bage un articol la spalat imediat ce au setat ciclul de spalare. Functia aceasta va mai ofera 5 minute la inceputul fiecarui ciclu de spalare pentru a mai introduce articolul uitat.

Aqua Surf este o denumire mai misterioasa pentru conturul cuvei si forma paletor ce permit o miscare mai fluida a rufelor dumneavoastra, pentru a minimiza degradarea tesaturilor in timp.

Smart Sensors se refera la consumul optim de resurse, obtinut prin reglarea automata cu ajutorul celor 4 senzori: nivelul de spuma, temperatura apei, tensiunea de alimentare si viteza motorului la spalare si centrifugare.

Cand vedeti Certificare Woolmark/Woollens, trebuie sa va asteptati la o ingrijire mai atenta a materialelor mai delicate, ca lana si casmir, iar Gentle Care are grija si de materiale ca matase etc.

Box in Box va semnaleaza ca peretii laterali ai masinii de spalat sunt proiectati astfel incat sa reduca zgomotul produs in timpul utilizarii aparatului. Silent Tech are acelasi rol.

Bumbac 90/60/40 sunt toate programe destinate unei spalari blande, dar in profunzime a articolelor din bumbac, iar Eco 40-60 sau Bumbac Eco au rolul de a realiza o spalare eficienta, dar si de a economisi energie.

Aqua Safe are rolul de a regla consumul de apa in functie de cantitatea de haine, ajutandu-va sa economisiti pe termen lung.

Eco Wash este optiunea ce vine cu majoritatea programelor si va permite spalarea cu apa rece pentru a economisi energie. Un exemplu de model ce vine dotat cu aceasta functie aici.

Home Whiz este o aplicatie ce poate fi instalata pe telefon pentru a va putea controla electrocasnicele dotate cu aceasta functie. De cele mai multe ori aceasta functie este insotita si de Remote Control, conectare prin Bluetooth si posibilitatea de a descarca programe de spalare direct din aplicatie. Un model de masina de spalat rufe ce are aceasta functie este acesta.

Drum Clean/Aqua Wave/Steril Tub este programul ce asigura o extra igienizare si curatare a masinii dumneavoastra de spalat. Acest model vine cu programul de extra curatare.

Cand vine vorba de motoare, cel mai probabil v-ati intalnit cu cel Silent Inverter/ProSmart Inverter/Inverter Power Drive si v-ati intrebat ce anume il face mai special. Promisiunea acestui tip de motor este sporirea eficientei energetice, reducerea zgomotului si a consumului de apa.

Down Wear este un program special conceput pentru spalarea gecilor de iarna din puf de gasca.

Dark Care are grija de hainele dumneavoastra inchise la culoare, iar Outdoor de cele sport.

Fast+ este functia ce va permite sa incarcati masina la jumatate din capacitatea acesteia, reducand si durata de spalare.

Tambur WaveActive are rolul de a inmuia fibrele hainelor pentru a preveni cutele si a oferi un tratament cat mai bland articolelor dumneavoastra. Puteti gasi un exemplu aici.
Acum tot va ramane de facut este sa alegeti cu incredere noua masina de spalat rufe!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!